Νέα

Την Κυριακή 21.04.2024 πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας "Η Άρτεμις" για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Τριμελούς Επιτροπής των Παραρτημάτων Άγναντας, Καλεντίνης και Βουργαρελίου. Η συμμετοχή των κυνηγών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ψήφισαν 1005 συνάδελφοι, υπερδιπλασιάζοντας την προσέλευση εν συγκρίσει με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Πλειοψηφήσας σύμβουλος αναδείχθηκε ο Βάσιος Άρης, μετά από πρόσκληση του οποίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26.04.2024 Συνεδρίαση για συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού είχε ολοκληρωθεί ο διορισμός του Ταμία και του 3ου μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Άρτας.

Ομόφωνα ψηφίστηκε η κατανομή των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας, που διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος:
ΒΑΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Αντιπρόεδρος:
ΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γενικός Γραμματέας:
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΡΟΣ
Υπεύθυνος θήρας:
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κοσμήτορας:
ΤΣΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ταμίας:
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
Μέλος: ΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, με καθήκοντα επικουρίας σε ζητήματα προβολής και εξωστρέφειας του Συλλόγου
Μέλος:
ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ, με καθήκοντα επικουρίας του υπεύθυνου θήρας
Μέλος:
ΣΙΟΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ, με καθήκοντα επικουρίας του υπεύθυνου θήρας

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΚΡΑΜΠΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΠΟΣΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΜΠΟΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ:

ΑΓΝΑΝΤΩΝ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙΟΥ
1. ΚΑΡΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1. ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ 1. ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΛΚΗΣ
2. ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2. ΤΖΙΜΑΣ ΘΩΜΑΣ 2. ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΓΡΕΤΣΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3. ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 3. ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η θητεία των οργάνων των Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας είναι διετής.


Για το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας

Ο Πρόεδρος: Βάσιος Άρης

Ο Γεν. Γραμματέας: Τρομπούκης Χαράλαμπος

Το Δ.Σ και σύσσωμη η οικογένεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος κυνηγού μας Θεόδωρου Τσάπαλη από το Διάσελλο Άρτας για το ξαφνικό θάνατό του.

Εκλογές διεξήχθησαν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας Η ΑΡΤΕΜΙΣ την Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου την κυνηγετική περίοδο 2023-24 ανήλθαν σε 2001. Ψήφισαν στην Άρτα την έδρα του Συλλόγου (758) μέλη και στα παραρτήματα ψήφισαν οι παρακάτω: 1) Αγνάντων (32), 2) Άνω Καλεντίνης (169) και 3) Βουργαρελίου (46).
Συνολικά ψήφισαν 1.005 κυνηγοί.

Περισσότερα...

Στην επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 500 ευρώ προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου σε βάρος ενός ατόμου που συνελήφθη να ασκεί θήρα χωρίς να διαθέτει σε ισχύ άδεια θήρας. Το περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στην Τ.Κ Γραμμένου του Δήμου Ζίτσας όταν κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας εντόπισε ένα άτομο να ασκεί θήρα πτερωτών θηραμάτων, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια θήρας. Εκτός από το διοικητικό πρόστιμο των 500 ευρώ, η Θηροφυλακή προχώρησε στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου και σε βάρος του ατόμου σχηματίστηκε δικογραφία.

Περισσότερα...